REUNIÓ INFORMATIVA ESCOLA DE MÚSICA CURS 2017/2018

Vos informem que dijous que ve 8 de Juny, a les 20:00h, tindrà lloc una reunió informativa per a totes les famílies de l'alumnat de l'Escola de Música “José María Roig", en la seu de la la Unió Musical de Picanya (C/Bonavista, 2).


A aquesta reunió han d'assistir les famílies dels alumnes del present curs i de les noves matrícules per al curs 2017/18. És molt important per a tots/es, ja que en ella es parlarà del nou funcionament de l'escola i es presentarà al director de la mateixa. Us comunicarem els canvis que s'han produït i resoldrem els vostres dubtes i es parlarà de les matrícules, els horaris, del nou pla d'estudis de l'escola, del professorat, dels estudis musicals en els conservatoris i el seu accés des de la nostra escola de música, etc.


L'oferta educativa serà la següent: - Música i moviment, alumnat de 3 anys (depèn de la demanda) - Jardí Musical de 4 a 6 anys - Preparatori 7 anys - Llenguatge Musical a partir dels 8 anys - Totes les especialitats instrumentals - Cor - Conjunt Instrumental - Grup d'Accés - Grup d'Adults

Qualsevol dubte poseu-se en contacte amb nosaltres en persona, en la seu de la la Unió Musical de Picanya o enviant un correu a la nostra adreça electrònica: escuelamusicajosemariaroig@gmail.comUNIÓ MUSICAL PICANYA

C/ Bonavista 2, 46210 Picanya

Tel: +34 961593014

umpicanya@gmail.com

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle