top of page

Matrícula Escola de Música curs 2021-2022

A partir de l'1 de juliol i fins al dimarts dia 8 estarà obert el període de matriculació per al nou alumnat de l' Escola José María Roig Picanya. Es realitzarà de manera presencial i amb cita prèvia a la seu de la Unió Musical Picanya, tot i que també es podrà realitzar de manera telefònica. Per a més informació podeu contactar directament amb l'escola per telèfon o a través del correu electrònic. Enguany també oferim classes de bateria!


🗓️ De l'1 al 8 de juliol ⌚ De 17:00 a 19:30 h 📍 C/ Bonavista, 2 | Picanya 📞 629 639 396 | 638 784 465 📧 escuelamusicajosemariaroig@gmail.com


Tot l'alumnat actual queda matriculat automàticament per al curs 2021-2022, a falta de l'elecció d'horaris. Si algun alumne o alumna no desitja continuar el proper curs, ha d'enviar un correu electrònic comunicant la seua baixa a escuelamusicajosemariaroig@gmail.com, abans del 25 de juny.


Elecció d'horaris: des del 28 de juny al 8 de juliol. És molt important acudir a l'hora assignada, que se vos comunicarà per correu, per no perdre el torn d'horari i formalitzar la matrícula. Recordem que l'alumnat que aquest any estiga cursant PREPARATORI i que comença primer curs d'instrument i llenguatge musical seran els primers en triar horaris.


Vos esperem!!

Comentários


bottom of page