Programa Santa Cecilia 2018 Unió Musical Picanya

El proper dissabte 14 d'abril, el professorat de l'Escola de Música José Mª Roig de Picanya ens oferirà un concert on s’interpretaran obres de Granados, Rossini, Piazzola, Demersseman, Tansman, Reinecke, Kohán, Moretti, Kalliwoda, Handel, Halvorsen...

Comptarà amb la participació dels professors i professores de les aules de trombó, saxòfon, clarinet, fagot, piano, flauta, percussió, oboè, guitarra, tècnica vocal, violí i violoncell de l’Escola de Música José Ma Roig.

També actuarà del Cor de Veus...

Com tots els anys en arribar novembre, la Unió Musical de Picanya celebra amb motiu de Santa Cecilia una sèrie d'actes amb la música com a protagonista. 

Aquest cap de setmana ja hem gaudit de les audicions dels nous músics de la Banda i hem pogut reunir-se per a dinar i passar un magnífic diumenge fent paelles. Però ací no acaba tot, encara tenim per davant més oportunitats de passar-ho bé gaudint de la música en la companyia de les diferents formacions que componen la Unió Musical de Picanya.

Vo...

El passat 14 d'octubre la Banda de la Unió Musical de Picanya va celebrar a Panazol (França) un concert amb motiu del 25è aniversari de l'agermanament entre aquestes poblacions. En aquest, a banda del repertori propi, també vam tindre l'oportunitat de tocar algunes peces conjuntament amb l'orquestra local. Ha estat una gran experiència que esperem poder repetir!

Vos informem que dijous que ve 8 de Juny, a les 20:00h, tindrà lloc una reunió informativa per a totes les famílies de l'alumnat de l'Escola de Música “José María Roig", en la seu de la la Unió Musical de Picanya (C/Bonavista, 2).

A aquesta reunió han d'assistir les famílies dels alumnes del present curs i de les noves matrícules per al curs 2017/18. És molt important per a tots/es, ja que en ella es parlarà del nou funcionament de l'escola i es presentarà al director de la mateixa.
Us comunicare...

Please reload

Entrades recents
Please reload

Arxiu
Please reload

Buscar per tags
Please reload

UNIÓ MUSICAL PICANYA

C/ Bonavista 2, 46210 Picanya

Tel: +34 961593014

umpicanya@gmail.com

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle