top of page

Junta Directiva

Saluda President | Santa Cecília 2023

Estimats socis, músics, coralistes, mestres, educands, autoritats i veïns de Picanya, com cada any per aquestes dates, celebrem la festa de la nostra patrona Santa Cecilia i hem preparat una sèrie d’actes en honor a ella i que esperem siga del vostre gust.


Hem sortit d'uns anys durs degut a la Pandèmia i ara ens trobem envoltats de guerres absurdes i evitables. Des de la Unió Musical de Picanya voldríem que la nostra música arribi a cada racó del món i que siga un missatge de pau, llibertat i solidaritat.


Aquest any hem pogut fer, com volíem tots, el homenatge al nostre amic i company Nicasio Ruà. Nicasio ens deixà molt aviat, però sempre estarà en el nostre pensament i cors, i que millor forma que amb musica, musica del mestre José R. Pascual-Vilaplana qui ha compost el pasodoble "Nicasio Ruà" en honor seu, "Sempre amb nosaltres i mai t'oblidarem".


No tan boig com el 2022, però també sense parar la Unió Musical de Picanya ha jugat un paper important a la vida social i lúdica de Picanya, aquest any hem fet per part de la Banda Sinfònica concerts "Musica Festera" (en honor a totes les comparses de Picanya), "Sarzuelas", Concert ABBA, Concert Excel·lent (musica compositors valencians) i encara ens queda el concert de Santa Cecília i Nadal.


Per part de la Unió Coral, la “Trobada Coral" amb la participació dels cors Polifònica Turolense i Orfeo SM L’Artística de Bunyol.


L’any passat, el nostre Cor Jove, ens va sorprendre amb el musical "The Artists" i aquest any, millor dit el proper 4 de Novembre ens sorprendrà de nou amb l'obra "Requiem" de Mozart.


Des de la Directiva, agraïm als músics i coralistes i mestres pel seu treball i dedicació, als socis pel seu recolzament, als patrocinadors per la seua contribució desinteressada i a les mares i pares dels alumnes per la seua confiança amb l’Escola de Música José Mª Roig. També, com no, al nostre Ajuntament, de la mà de Pepe Almenar, i tots els seus membres pel suport i l’ajuda, feu que tot siga més fàcil.


També voldria fer un especial agraïment a Amelia Hueso, Albert Lara, Juan Carlos López, Luis Miguel Moncayo i Pau Garcia per la seua feina, esforç i dedicació… “sou els pilars de fer gran aquesta Unió Musical de Picanya”.


Esteu tots convidats als actes que celebrem en honor a la nostra patrona Santa Cecília i vos esperem.

PRESIDENT | Francisco Solá

VICEPRESIDENT | Manuel Regal

SECRETARIA | Amparo Casaban

VICESECRETARIA | Mª José Hernández

TRESORERA | Laura Vidal

LOTERÍA | Toni Pellús

AJUSTADOR |  Rubén Sevilla

VOCALS | José Fco. Gil

                 Luis Miguel Moncayo

                 Antonio Plumed

                 Merche Roser

                 Ángel Tordera

                 Jose Luis Vega

bottom of page