top of page
Escola de Música JM Roig.jpg
Centre Registrat Nº 46020935

L’escola de Música “José María Roig” de Picanya és dependent de la Unió Musical de Picanya, societat musical pertanyent a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV).

L'escola ofereix una base musical, donant una formació de qualitat mantenint un futur saludable i no perible a la Unió Musical de Picanya.

​La societat guanya persones que fan evolucionar l'àmbit artístic, sense oblidar mai que l'escola els pot proporcionar un futur en la vida laborable, en qualsevol de les branques en les quals la música és part predominant. D'aquesta manera, la nostra Escola compta amb un fons d'instruments que s'amplia cada curs escolar per poder acollir a tot l'alumnat possible.

​L'Escola de Música José M. Roig comparteix instal·lacions amb el CEIP Ausiàs March de Picanya, on a l'horari de vesprada, a partir de les 16:45 h, podem utilitzar les seues aules. Comptem amb autorització prèvia amb la subjecció a les necessitats derivades de la programació d'activitats dels centres mencionats, segons el que s'estableix en l'Ordre del 27 de novembre de 1984, de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència, sobre la utilització de les instal·lacions i dependències escolars de titularitat pública per a escoles de música.

L'escola al carrer 2019 | Fotos: Herminio Gil

No dubtes en contactar amb nosaltres per a més informació a través del correu electrònic escuelamusicajosemariaroig@gmail.com 

bottom of page