L'escola de Música José Mª Roig imparteix classes de Llenguatge Musical en nivells des de Jardí Musical fins 4t de Grau Elemental i disposa d'una àmplia gamma de classes d'instrument.

Degut a la situació actual i per a poder avançar amb la matrícula, i a diferència d’altres anys, tot l’alumnat del curs 2019-2020 queda ja matriculat per al pròxim curs, a falta de l’elecció dels horaris. Si algun alumne o alumna no continuara el pròxim curs, demanem que ens envie un correu electrònic comunicant la seua baixa a escuelamusicajosemariaroig@gmail.com abans del 30 de juny.

 

El final de curs serà el 27 de juny, establint així una última setmana, del 22 al 27 de juny per a l’entrega de notes i tutories amb el professorat, que informarà de les pautes per a l’estiu i programarà el següent curs en virtut de cada cas concret.

 

S’obriran dos períodes per a l’elecció d’horaris i per a les noves matrícules. Cada alumne tindrà un dia i una hora assignat que serà determinat per la lletra que se sorteja en el Conservatori Professional de Torrent. Com sempre, l’alumnat amb 8 i 9 anys de primer curs de llenguatge musical i instrument serà el primer en triar horari, i es realitzarà des del dilluns 6 fins al divendres 10 de juliol, de 17:00 a 19:30, de forma presencial i en tots el mitjans oportuns, al local de la Unió Musical de Picanya (Carrer Bonavista, 2). Les persones que no puguen acudir al seu horari, seran matriculades telefònicament al finalitzar les matrícules del mateix día. 

 

La matrícula per als nous alumnes serà des del dimecres 1 fins al divendres 3 de juliol, de 17:00 a 19:30, en el primer període de matrícula. S’obrirà un segon període de matrícula des del dimarts 1 al divendres 11 de setembre, amb el mateix horari.

 

Reiterant l’agraïment per la confiança en la nostra escola, esperem comptar amb tu per al proper curs!

Si t'agrada la música no dubtes en ficar-te en contacte amb nosaltres per a més informació a través del correu electrònic escuelamusicajosemariaroig@gmail.com o mitjançant el següent formulari:

UNIÓ MUSICAL PICANYA

C/ Bonavista 2, 46210 Picanya

Tel: +34 961593014

umpicanya@gmail.com

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle