top of page

Història de la UMP

      És l'any 1977 quan la societat Unió Musical de Picanya naix amb la curta però intensa progressió que té en la actualitat.

       A iniciativa d'un grup d'aficionats a la música, amb col·laboració de les autoritats municipals als seus inicis, va ser creada aquesta societat musical, que té per orgull ser la continuadora i portar a la seua Bandera les corresponents a les altres dos Societats que varen existir fa més de mig segle a Picanya, la Unió Musical i la Joventut Musical. 

     La Unió Musical de Picanya compta, en l'actualitat, amb més de 70 músics federats, un Conjunt Instrumental amb alumnes de l'Escola de Música José Mª Roig, una Unió Coral composta pel Cor d'Adults, amb 39 components, un Cor Jove amb 15 coralistes i un Cor de Veus Blanques amb 35 xiquets i xiquetes dins de l'Escola de Música José Mª Roig. 

      L'actual Directiva està presidida per Francisco Solá amb Juan Carlos López Luján com a Director de la Banda de Música, Luis Miguel Moncayo Olivares com a Director del Conjunt Instrumental i Amelia Hueso González com a directora de la Unió Coral i Cor Jove. 

bottom of page