top of page

I CONCURS INTERNACIONAL PER A CLARINET “HONORABLE VILA DE PICANYA”

L'Associació Valenciana de Clarinets (AVC) organitza el I CONCURS INTERNACIONAL PER A CLARINET “HONORABLE VILA DE PICANYA” durant els primers caps de setmana de maig (del 6 al 15), on la Unió Musical de Picanya col·labora com a patrocinadora.


Aquest gran esdeveniment persegueix l'objectiu de promoure i difondre la cultura musical i alhora el patrimoni artístic dels llocs que acullen l'activitat, col·locant Picanya com a bressol dels clarinetistes de la Comunitat Valenciana.


Durant les dates del concurs, es faran concerts, recitals, exposicions i activitats obertes al públic en general. Per a esta edició es compta amb un tribunal de categoria internacional: Joan Tormo (Banda Municipal de Barcelona), Jorge Masó (Banda Municipal de Madrid), Bea García (Banda de Música Ciudad de Oviedo), Eduardo Raimundo (Orquestra Nacional d'Espanya), Carlos Ferreira (Orquestra Nacional de França) i Ronald Van Spaendonck (Professor al Brussels Royal Conservatory, Mons Royal Conservatory i la famosa Ecole Normale de Musique de París).


Informació completa al web de l'AVC.
Comentarios


bottom of page